Lågdalsmuseets venner – blir ikke å treffe i Møllergata i sommer på grunn av smittevernhensyn.

Les om foreninga her

høner

 

 

 

 

 

 

Lågdalsmuseet  trenger gode venner som gleder seg over museets mangfoldige virksomhet og populære arrangementer hele året.

Som medlem av Lågdalsmuseets Venner kan du delta i en rekke aktiviteter og få informasjon og invitasjon til foreningens gjøren og laden.

Du har gratis adgang til museets faste samlinger hele året. I tillegg kommer du gratis inn på alle arrangement som museet har i egen regi, Du får mye igjen for pengene samtidig som du støtter en viktig kulturspreder.

Du kan være med å skape et levende museum ved å være aktiv sammen med oss eller du kan være et passivt støttemedlem.

Venneforeningen deltar i mange av de ulike aktivitetene på museet. De største og stadig med populære arrangementene er onsdagskveldene i juli, Lågdalsmuseets stor gårds- og håndverksdag og julegata.

Lågdalsmuseets Vennere treffes først og fremst i foreningens faste tilholdssted , Møllergata 10 i Kongsberg gata på Lågdalsmuseet. Der presenterer vi eksempler på noen av de daglige gjøremålene , slik det var vanlig på bestemor og oldemors tid- og kanskje enda lenger tilbake. Det kan være interiør, håndarbeid, klær, vask og annet- og mat. Vi lager gammeldagse matretter og retter som har gått i glemmeboka og som vekker minner. Smaksprøver serveres til alle som stikker innom.

Vi deltar også på andre stedr på museet ved disse arrangementene med blant annet baking av brød i vedfyrt bakerovn , håndverkspresentasjoner etc.

Vi stiller også opp som medhjelpere ved andre arrangement i regi av Lågdalsmuseet.

For å bli medlem kan du ta kontakt med oss i Møllergata 10 på Lågdalsmuseet under et av disse arrangementene. Du kan også ta direkte kontakt med Lågdalsmuseet eller betale kontingent til konto nr 2250 17 77386 ,kr 150 for enkeltmedlemmer eller kr 300 for familier.  Husk å merke med navn og adresse. oppgi gjerne mail -adresse.

Bli medlem og vær med du også! Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

 

 

Som

venneforening   venneforening2